VALMENTAJAT

Hanna

Hanna on iloinen, rempseä ja reipas tyyppi. Hanna osaa aina esittää (joskus jopa ärsyttävän tarkasti) ne kiperät kysymykset jotka auttavat oivalluksissa. Puhumisen lisäksi hän osaa myös kuunnella sujuvasti. Valmennustyyli on rento ja selkeä, hän jos kuka löytää jokaisesta pilvestä sen hopeareunuksen.

Hannan monipuolinen työkokemus yrittäjänä, opettajana ja ratkaisukeskeisenä valmentajana varmistavat sen, että valmennuksessa huomioidaan ihmisen kokonaisvaltaisuus, mielen hyvinvointi ja oppimiseen liittyvä pedagogiikka. Tanssinopettajan kokemuksen, kulttuurihyvinvoinnin (YAMK) sekä taideterapeuttiset opinnot luovat pohjaa luovien menetelmien laajaan käyttöön. 

Jenni

Jenni on valmentajana rento ja välitön, ja tämä näkyykin erittäin ihmisläheisenä kohtaamisena valmennuksessa. Hän ei pelkää heittäytyä uusiin asioihin tai pieneen hullutteluun.

Jennin lähihoitajan, fysioterapeutin, personal trainerin ja joogaopettaja opinnot sekä 20 vuoden työkokemus luo vahvan pohjan palvelun tuottamiselle. Jennin vahva osaaminen liikunta-alalta sekä terveydenhuollon ammattilaisena varmistaa sen, että valmennuksessa huomioidaan laadukas ja tutkittu terveystieto, silti jokaisen osallistujan yksilölliset tilanteet huomioiden. 

Valmennuksessa saat olla juuri sinä ja keskittyä itseesi. Jennille ja Hannalle molemmille on sydämen asia, että juuri sinä voit turvallisessa ilmapiirissä kokeilla uusia asioita ja löydät itsestäsi ne voimavarat ja keinot, joilla voit lisätä omaa hyvinvointiasi.

Mikä ihmeen KOKOME?

KOKOME valmennus tuo työelämään ja ikäihmisten hoitoon kokonaisvaltaista hyvinvointia, luovia menetelmiä käyttäen. Yksilön ja työyhteisön luovuutta herätellään liikkeen, musiikin, maalaamisen ja kirjoituksen menetelmin.

KOKOME valmennukset ovat kokonaisvaltaisia paketteja jossa yritys voi luottaa rinnalla kulkevaan ammattilaisuuteen ja saada työntekijöidensä tueksi pitkäkestoista valmennusta kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin kasvattamiseen ennaltaehkäisevästi, pienentäen näin yrityksen työterveyteen käyttämää rahaa. Sekä parantaakseen ikäihmisten hoidon laatua iloa tuottavan tekemisen avulla.

Erona KOKOME valmennuksissa muihin työhyvinvointi paketteihin on harjoitusten saaminen työyhteisön arkeen niin, että luovat menetelmät jäävät elämään. Luentojen sijaan valmennuksissa painottuvat yksilön hyvinvointi- ja ajattelutaitojen harjoittelu, jolloin nämä taidot siirtyvät työyhteisöön ja sen ulkopuolelle. Luovien menetelmien hyvinvointivaikutukset on alettu ymmärtää ja ne ovatkin seuraava "liikunta" joka lisää ihmisten hyvinvointia ja onnellisuutta.

Tulossa!

Kiinnostaisiko sinua hyödyntää omassa työssä luovia menetelmiä ja valmennuksellista otetta? Haluaisitko sinä olla KOKOME ohjaaja? Koulutus tulossa 2023, laita viestiä ja saat ensi käden tiedot tulevasta koulutuksesta.